Hydrovertic systemet

Kort fortalt: HydroverticSystems giver større udbytte på flere parameter

Hydrovertic viser vejen for fremtidens gartneri. Ikke bare af hensyn til klimaet, men også i form af større udbytte over hele linjen. At dyrke i højden betyder bl.a:


Der er mange andre gode fordele ved at komme i gang med en konvertering, fx den behovsbaserede skalering, nemme installation, stabile produktion, og kortere håndteringstid af planterne.

Vores fokus er på ressource optimering, både i form af materielle ressourcer og menneskellige ressourcer. Vi har udviklet et system der skaber bedre ergonomi underhåndtering, samtidig med en mere bæredygtig produktion der undgår udled og mindsker energiforbrug i opvarmning.  
Af samme årsag, er fleksibilitet et nøgleord for os. Gennem systemets opbygning af moduler, kan vi integrere de nye systemer ét bord ad gangen, i passende intervaller der giver mening i forhold til produktionsvilkårene. Som eksempel vil man kunne stille 1-3 systemer op til første sæson for at se resultaterne og indarbejde arbejdsmetoder til den øgede produktion. Næste sæson vil man så kunne installere yderligere systemer der kan udnytte alle ressourcerne optimalt.

Gør eksisterende 15 kvm til 75 kvm med et snuptag

Det er nemt at komme i gang. HydroverticSystemsetableres nemlig side om side med den traditionelledrift i jeres eksisterende miljø.
Systemet består stort set kun af komponenter, vi alle kender. Man skal med andre ord bare anvende elementerne på en ny måde. Det gør også en konvertering enkel: Enten på en gang eller løbende.
Installation
 1. Plug'n'play
 2. Væksthuse
 3. Klimatilpassede bygninger
Konstruktion
 1. Baseret på standarder
 2. Tilpasses højde og længde
 3. Tilpasses antal lag
Plantepotter
 1. Understøtter dit ønskede medie
 2. Potter
 3. Netpotter
Vanding
 1. Tilpasses din vanding og kultur
 2. Ebbe og flod
 3. Render med hulmønster efter din kultur
LED
 1. Tilpasset dine kulture
 2. Markedets mest effektive
 3. Hollandsk leverandør
Vækstmønstre
 1. Automatisk dataindsamling
 2. Luftfugtighed, CO2, temperatur
Financiering
 1. Tilpasset dine behov
 2. Køb
 3. Leasing

Lad os gennemgå de mulige kombinationer sammen

Kontakt os her
Udvilking støttet af: