HydroverticSystems™

Simpelt og effektiv optimering

HydroverticSystems™ er den fleksible løsning, der gør det let at komme i gang med at høste fordelende ved vertikalt gartneri, da det integreres med din nuværende drift, i dit tempo - på en gang, løbende eller efter behov.

Vertikalt gartneri med HydroverticSystems™

Ved at tænke vertikalt, kan du opnå en lang række fordele og med HydroverticSystems™ har det aldrig været lettere at komme i gang. Et system, kan erstatte et vækstbord og kræver dermed ikke en større omlægning.
Når du vælger HydroverticSystems™ vil du opleve:

Teknologien i store træk

HydroverticSystems™ systemet kan opdeles fem hoved-komponenter

 • Konstruktion
  Aluminiumstativ der samles med skruer og specialdesignede beslag. Muliggør hurtig installation og høj holdbarhed.
 • Hylder
  Det enkelte lag eller "hylde" er designet til at reducere håndteringstid, hvor en kombination af små special designede rullebånd og tænder, gør at systemet kun skal håndteres fra den korte side. Om du fylder systemet fra samme side som du pakker, er op til dig.
 • Vanding
  Vi benytter både render og Ebbe og Flod efter behov. Vandingen sker kontaktfrit til bakker/render, så de kan udskiftes, vaskes og flyttes. Systemet kan tilkoble os din vanding og vandings computer eller have sin egen.
 • Ventilation
  Ventilation og fugtstyring er kritiske for et vellykket vertikalt gartnerisystem. Vores unikke luftkanaler sikrer effektiv ventilation ned til hvert enkelt blad. Dette kan yderligere forbedres med tilføjelsen af ekstra CO2, fordelt jævnt gennem disse kanaler, hvilket bidrager til et sundt og nærende mikroklima.
 • LED
  Vertikalt gartneri, er kun blevet rentabelt fordi LED er blevet så effektivt. Vi vælger derfor vores leverandøre med omhu.

  Det vertikale gartneris omkostninger afhænger meget af LED lyset, både i indkøb og forbrug. Det er vigtigt at udnytte den fulde effekt af hver lampe for at undgå spildt elektricitet. Lampen skal derfor designes tilden specifikke kultur, således at energiniveaet og spektrummet på lyset er optimeret til de planter, man dyrker. Vores fokus er at udnytte det naturlige lys I gartneriet og supplere med LED lys på de nedre lag.

  Når vi snakker om LED og effektivitet, bruger vi termerne Mikro MOL og PAR (photosynthetically active radiation), der fortæller hvor mange fotoner, der rammer hver kvadratmeter samt i hvilket spektrum aflys.  Ofte ser man lamper med et lilla lys (altså kun blå og rød), men erfaringer og studier viser, at lys i et bredere spektrum giver en mere robust plante uden at gå for meget på kompromis med energiforbruget. Vores systemer vil derfor almindeligvis være udstyret med hvidt lys (Full spectrum)med øget rødt lys. Den nøjagtige blanding af lys er bestemt af kulturen.

  Et af de største fokuspunkter i valg af LED er effektiviteten. Vi benytter lamper med 95% effektivitet modsat markedet, hvor vi ser en effektivitet på 85-95%. Vi finder en LED-løsning, der passer netop til det enkelte behov. Både i forhold til kultur, arbejdsgang og lys behov i væksthuset.

Systemet tilpasses dig, dine metoder, kulture og væksthus

Der er ikke to gartnerier der er ens og derfor er HydroverticSystems™ selvfølgelig fuldt konfigurerbart, for at sikre at det passer perfekt til netop dig. Det er skræddersyet med komponenter, der allerede er velkendte i danske væksthuse. Det gør det både pålideligt og nemt at integrere.

Installation

Plug'n'play
 • I væksthuse
 • I klimatilpassede bygninger
  /containere

Konstruktion

Baseret på standarder
 • Tilpasses højde og længde
 • Tilpasses antal lag

Plantepotter

Understøtter dit ønskede medie
 • Potter
 • Netpotter

Vanding

Tilpasses din vanding og kultur
 • Ebbe og flod
 • Render med hulmønster efter din kultur

LED

Markedets mest effektive fra Hollansk leverandør
 • Tilpasset din kultur
 • Justerbar

Vækstmønstre

Automatisk dataindsamling
 • Luftfugtighed, C02 og temperatur

Financering

Tilpasset dit behov
 • Køb
 • Leasing

Finansieringsmuligheder: To veje til dit system

Hos Hydrovertic tilbyder vi direkte køb af vores systemer eller fleksibel leasing gennem en tredjepart. Uanset din situation, har vi en løsning, der passer til dig.

Direkte køb: enkelt og ligetil

Når du vælger direkte køb, betaler du 50% af det samlede beløb ved ordreafgivelse. Den resterende halvdel faktureres, når Hydrovertic har monteret systemet og det er klar til drift.

Grenkeleasing

Vi samarbejder med Grenkeleasing ApS, et firma kendt i gartnerikredse. Hydrovertic formidler kontakten, men leasingaftalen indgås direkte mellem dig og Grenkeleasing. Skulle du ønske en anden form for finansiering, er det naturligvis også en mulighed.

Er HydroverticSystems™ den rette løsning for dig?

Med fleksible finansieringsmuligheder og skræddersyede systemer, gør vi det nemt at tage skridtet ind i fremtidens gartneri. Kontakt os nu for en uforpligtende snak om, hvordan Hydrovertic kan løfte dit gartneri til næste niveau.

Hør om dine muligheder
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.