Vores projekter

Innovation igennem samarbejde

HydroverticSystems™ er designet i tæt samarbejde med danske gartnerier. Og er blevet testet i vores eget laboratorium, ude på gartnerier og endda ved en Michelin-restaurant. Derfor ved vi, at teknologien ikke kun ser godt ud på papiret - men også leverer også i praksis.

Projekter med gartnerier

Ingeniører bliver aldrig de bedste gartnere og gartnere bliver aldrig de bedste ingeniører. Derfor tror vi tror på, at den bedste innovation skal ske på tværs af brancherne. Vi har været heldige at finde flere fantastiske gartnerier at samarbejde med og have to vidt forskellige, til at teste HydroverticSystems™.

Ditlevs Gartneri Logo: Stregtegning af et væksthus, med en fyldig potteplante i midten.

Ditlevs Gartneri, Frankfri

Søren Ditlevs fra Ditlevs Gartneri i Frankfri var den første gartner til at prøve kræfter med HydroverticSystems™. Han var nysgerrig på teknologien, da han kunne lave mange flere planter på samme kvm, med samme opvarmning og arbejdskraft som på et meget mindre areal. Nu dyrker Søren både prydplanter og krydderurter i systemet, og har set positive resultater, især med påfyldning der nu kan gøres hurtigere, fra den ene side af systemet.

Gartneriet Klostergaarden logo: Gartneriets navn i gotisk skrift

Gartneriet Klostergaarden, Skævinge

I Nordsjælland råder Gartneriet Klostergaarden over 9.000 kvm væksthuse fyldt til randen med et bredt udvalg af krydderurter i potter, salat og relaterede produkter i høj kvalitet. Gartneriejer Alex Lund Nielsen har i samarbejde med Hydrovertic fået designet et vertikalt system der er tilpasset netop hans behov og muligheder, og afprøver nu HydroverticSystems™ til bedre udnyttelse af sine kvm.

Vores kommercielle laboratorium

Siden 2021 har vi hos Hydrovertic drevet et kommercielt laboratorium i Rudme. Her tester vi vores teknologi under forskellige forhold og leverer gourmetkvalitet grønt til lokale restauranter. Og tro os, smagsdommerne er begejstrede!

I de seneste tre år har vi fokuseret på:

  • Systemer med NFT og ebbe og flod
  • Forskelligt LED lys, afstand og kombination med naturligt lys
  • En lang række forskellige vækstmedier
  • Forskellige potter
  • Forskellige temperaturer
Linjer af forskellige planter under blå-lillat lys, i et vertikalt vækstsystem
40-fods container, fyldt med forskellige hydroponiske løsninger

Container-baseret gartneri hos Alchemist

Vi er stolte samarbejdspartnere med Alchemist i København, en dobbelt stjernet Michelin-restaurant i verdensklasse. Med en specialdesignet container fra os og NordicFlexhouse, får de friheden til at eksperimentere. Dette er en evolution af et tidligere 40-fods containerprojekt.

Læs om hele projektet

Er du blevet nysgerrig?

Hvis du er blevet interesseret i at udforske dine muligheder med os, så kontakt os for en uforpligtende snak om, hvilken løsning der kunne være en god match for dig.

Få en uforpligtende snak
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.