Om os

People, planet, profit

Hydrovertic fokuserer stærkt på den tredobbelte bundlinje - som mennesker, virksomhed og arbejdsplads.

Hydrovertic er en passionsdrevet virksomhed

Vi kæmper for at styrke gartnerbranchen og gøre den mere bæredygtig, ved tilbyde væksthusgartnere et vertikalt gro system, der muliggør en mere effektiv, kemi-fri produktion, uden udslip af næringsstoffer.
Vi vil gøre en forskel for vores havmiljø. Derfor vil vi være den førende leverandør til væksthusgartneres omstilling fra traditionel produktion til en mere effektiv og bæredygtig dyrkning gennem vertikalt gartneri, og være en del af fremtidens fødevareproduktion.

Vores kerneværdier

Den enkelte betyder alt

Vi bygger stærke relationer baseret på glæde, respekt og gensidig tillid. Det er grundlaget for alt, vi gør, både i samarbejde med kunder og i vores egen virksomhedskultur.

Altid brugeren først

Vores beslutninger er rodfæstede i brugeroplevelsen. Vi stræber efter at skabe ægte værdi for vores brugere, ikke bare i salgstal.

Innovation, innovation, innovation

Vi fremelsker en kultur af åbenhed og nysgerrighed. Ved konstant at udforske og tilpasse os, holder vi innovationen i live fremfor at sidde fast i business-as-usual.

Bæredygtighed er ikke valgfrit

Bæredygtighed er en integreret del af vores beslutningsprocesser. Vi vælger den grønne vej, selv når det er den svære vej, for planetens og menneskehedens skyld.

Kulturen bag Hydrovertic: Mere end bare et job

Her hos Hydrovertic er vi ikke bare kollegaer; vi er en samling af passionerede individer dedikeret til at gøre en forskel. Og det starter med vores arbejdskultur.


Vi søger i øjeblikket ikke flere til holdet, men følg os på LinkedIn for at holde dig opdateret

Teamet bag Hydrovertic

Ledelsesteamet, der former fremtiden

Hydrovertic er ledet af de to grundlæggere, der begge er innovative civil ingeniører med en brændende passion for miljøet.

Jacob Høj Copeland

Chief Technology Officer
LinkedIn

Iris M. Madsen

Chief Executive Officer
LinkedIn

Bestyrelsen, der støtter vores mission

Vores bestyrelse repræsenterer en bred vifte af ekspertise og erfaring. De holder os på rette kurs og sikrer, at vi konstant stræber efter fornyelse, samtidig med at vi opretholder vores kerneværdier og forpligtelser over for både kunder og planeten.

Mads Winblad

Bestyrelsesforperson

LinkedIn

Torben Lippert

Bestyrelsesmedlem
LinkedIn

Henrik Jeppesen

Bestyrelsesmedlem
LinkedIn

Ansvarlighed og bæredygtighed

I Hydrovertic, arbejder vi konstant med at finde de bedste løsninger i forhold til kunden, miljøet og vores produkt.

Ansvarlig produktion

Vi vil gerne være ansvarlige overfor vores kunder.  I den kontrakt ligger et tæt samarbejde, i hele tiden at optimere og udvikle produktet, til størst mulig effektivitet i brugen af ressourcer (vand, el, gødning, arbejde, kemi m.m.).

En mere cirkulær forretningsmodel

Vi vælger vores materialer og komponenter til vores produkter med omhu  Det betyder at vi prioriterer sporbarhed, holdbarhed, mulighed for genbrug eller genanvendelse og en vurdering af produkternes miljøaftryk. Vi har sat os mål for at opstille krav til vores produktion lave en take-back model senest slut 2025.

Miljøet

I Hydrovertic vil vi gerne være med til at løse mange udfordringer, men specielt Livet i Havet som beskrevet i FN´s verdensmål nr. 14 er vigtigt for os.  Med Vertical farming øges kontrollen med brugen af kemi, næringsstoffer og pesticider, hvorved udledning til vandmiljøet mindskes.  Det betyder at blandt andet hav- og kystnære økosystemer beskyttes, da de områder er modtageren for udledningerne. Med en vertikal løsning kræves et markant mindre dyrkningsareal, og med udviklingen af vores produkt håber vi, at der i fremtiden vil kunne frigives landbrugsareal til mere natur, og at fødevareproduktionen kan foregå mere lokalt. Den konstante recirkulering af vand i systemet nedsætter vandforbruget med op til 95% - det bliver vigtigt i fremtiden, hvor vand som ressource er knap.

Socialt

I Hydrovertic arbejder vi tæt sammen med uddannelsesinstitutioner om at skabe de bedst mulige udviklingsmuligheder for studerende. Vi tilbyder praktikker og samarbejdsprojekter i virksomheden til gavn for både os og dem.Vi arbejder for at skabe et godt arbejdsmiljø for vores ansatte med fokus på fleksibilitet, glæde og gensidig respekt.

Samarbejdspartnere

Micro-Greens Danmark

Micro-Greens Danmark, en lokal leverandør af mikrogrønt, har været en uvurderlig partner i vores indsats for bæredygtighed. Sammen har vi leveret grønt fra vores kommercielle laboratorie til en række lokale restauranter inden for deres netværk, med et fokus på både kvalitet og økonomisk bæredygtighed.

NordicFlexHouse

Firmaet tilbyder rådgivning i grønne byggeriprojekter og internationaalisering med fremtidens teknologier. NordicFlexHouse er projektkoordinator på vores containerprojekt og tilbyder lignende projekter til andre formål, f.eks. uddannelse og demonstration.

Mange virksomheder og fonde står bag os

Soft funding

Møllerens Fond, 2020
Mikrolegat, 2021
LagSøm, 2021
Innofounder, 2022-23

Acceleratorer

Beyond Beta, 2021-22
CIA, 2022
Dell, 2022-23
GreenUp at Futurebox, DTU sciencepart, 2022-
InTech Founders, 2022
SDU Startup station, 2020-2023

Konkurrencer

SDG Tech Awards, Finalist 2021
VentureCup, Bedste produkt 2022
University world Cup, Green runnerup 2022

Er du klar til at skabe forandring med os?

Lad os gennemgå dine muligheder sammen.

Kontakt os
By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.